Steun ons


Hoe kunt u helpen?

Vrijwillige voorlichters

Om zoveel mogelijk jongeren in scholen te kunnen bereiken zijn we op zoek naar vrijwillige voorlichters met een hart voor jongeren. Zodat we de jeugd – de toekomst van de samenleving – op een aantrekkelijke manier zin in het leven kunnen geven. Professionele opleiding wordt gratis door ons aangeboden. Verzekering en een vrijwilligersvergoeding zijn inclusief. 

Folders en affiches verspreiden

We zijn op zoek naar mensen die onze folders en affiches willen ronddelen. Het is u wellicht ook al overkomen dat je net op het moment dat je hulp nodig hebt een folder of een affiche opmerkt die misschien wel het verschil kan maken. De affiches en folders kan je best op een druk bezochte plaats leggen/ ophangen (bij de dokter, bib, gemeentehuis, parochiezaal, jeugdhuis, kerk…) 

Vrijwillige telefonistes

We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwillige telefonistes om het stijgende aantal oproepen de hand te bieden. Een telefoniste beschikt over een sterk inlevingsvermogen en kan zich enkele uren per week vrij houden om in de thuisomgeving hulpvragen per telefoon te beantwoorden. Professionele opleiding wordt gratis door ons aangeboden. 

 Giften

Als organisatie zijn we niet afhankelijk van de overheid of bedrijven waardoor we onze eigen koers kunnen varen. Dit betekent wel dat we niet gesubsidieerd worden en volledig afhankelijk zijn van giften. 

Elke gift, hoe klein ook, kan op het rekeningnummer BE67 9790 7380 5887. Jammer genoeg kunnen wij geen fiscale attesten afleveren en blijft uw gift een netto gift.  

Hoe jongens en meisjes hun eigen lichaam ontdekken, beleven en waarderen, heeft een grote invloed op hun zelfbeeld en hun levensgevoel.