Partners

Jongeren Info Life vzw (JIL)

JIL-vzw biedt hulp aan vrouwen en meisjes bij een ongewenste of onverwachte zwangerschap, die omwille van deze onbedoelde zwangerschap in een moeilijke situatie zijn geraakt. Vanuit deze expertise, geeft JIL workshops "relationele seksuele vorming" in scholen en aan verenigingen. JIL vindt het ongeboren leven waardevol en gaat er vanuit dat het ongeboren leven het recht heeft om zich verder te ontwikkelen en ter wereld te komen.

De JIL-workshops "relationele seksuele vorming" zijn afkomstig van de Nederlandse organisatie SIRIZ, die in Nederland jaarlijks meer dan 18.000 jongeren bereikt met deze gewaardeerde lespakketten.


Levensadem

Informatie, hulp en begeleiding voor vrouwen en paren die hun zwangerschap om welke reden ook in vraag stellen. persoonlijke begeleiding voor vrouwen en paren bij de verwerking van miskraam of abortus.


Emmanuël

Ons team bestaat uit drie gezinnen die ruime uiteenlopende ervaring hebben. Deze ervaring willen wij gebruiken om andere mensen te helpen met specifieke problemen rond zwangerschap of kinderen met speciale noden.


CAG

Hulp en begeleiding aan vrouwen met ongewenste zwangerschap.


Bethesda

Bethesda vzw is een christelijk centrum voor levens- en gezinsvragen en staat open voor iedereen die advies of begeleiding nodig heeft rond volgende thema's:

  • Communicatie,
  • Huwelijk en Gezin
  • Seksualiteit
  • Echtscheiding
  • Opvoeding
  • Relatieconflicten

Seksualiteit is veel meer dan de ontmoeting van 2 lichamen. Het is de volledige gave van lichaam, ziel en hart aan elkaar, wat liefde heet.